info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.58% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.52% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.
FxPro Help Centre: FxPro Edge Platform

Bagaimana untuk meletakkan pesanan yang belum selesai pada FxPro Edge?

Perintah tertunda adalah panduan untuk membuka kedudukan apabila alat mencapai harga tertentu yang ditentukan oleh anda. Anda boleh membuat pesanan tertunda melalui kotak dialog 'Order' utama dengan memilih tab 'Limit' atau 'Stop'. Selepas itu, dialog akan membolehkan anda menetapkan harga had dan tarikh / masa tamat untuk pesanan tertunda.

Pending Order 1

. Ingatlah bahawa had Beli dan Jual mestilah ditetapkan di atas harga pasaran semasa manakala berhenti Beli dan Jual mestilah diletakkan di bawah harga pasaran semasa.

Di samping itu, anda boleh meletakkan pesanan yang belum selesai dengan mengklik kanan pada carta.

Pending Order 2

Was This Article Helpful?