info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Transaksi

Forex Trading

Dagangan CFD pada Elektronik Wang dengan Broker Fx No. 1 Dunia 1 untuk mendapat manfaat daripada margin rendah dan pelaksanaan pesanan cepat.

Average execution time < 11.06 ms

Sehingga 7,000 pesanan dilaksanakan sesaat

Pusat data mempunyai kependaman yang sangat rendah dengan lokasi yang sama

Hadiah melaksanakan NDD

Semua pesanan dibuat secara tanpa nama tanpa proses pemprosesan (NDD). Sehingga 2,000 pesanan dilaksanakan sesaat, dengan lebih daripada 87% pesanan dilaksanakan pada < 10ms.

Memahami lebih lanjut mengenai model pelaksanaan arahan kami

Average execution time < 11.06 ms

Sehingga 7,000 pesanan dilaksanakan sesaat

Pusat data mempunyai kependaman yang sangat rendah dengan lokasi yang sama

Pilih platform dagangan anda

We provide our clients with a wide range of desktop, web and mobile trading platforms including FxPro platform, MetaTrader 4, MetaTrader 5 and cTrader.

Apakah wang elektronik?

Wang elektronik adalah mata wang digital, yang didesentralisasi dicipta sebagai cara pertukaran. Pasaran wang elektronik menyediakan pilihan pelaburan baru untuk peniaga: bebas daripada perantara seperti kerajaan atau ejen yang bereputasi. Oleh itu, turun naik harga pada Cryptos didorong oleh banyak faktor seperti permintaan pasaran dan berita berkaitan.

Di FxPro, pelanggan boleh berdagang wang elektronik seperti CFD berpasangan dengan dolar AS (BTCUSD, ETHUSD dan LTCUSD). Pilih wang elektronik anda, beli atau jual, dan mengambil kesempatan daripada perubahan trend harga.

Pelbagai peluang

Perdagangan CFD pada 260+ produk dengan pelbagai jenis aset dengan akaun dagangan tunggal.

1   Berdasarkan lebih 75 Anugerah dari UK dan global

2   Ikuti Dasar Pelaksanaan Pesanan kami.