info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Transaksi CFD di indeks

Indices

Dagangan CFD ke atas petunjuk popular dari Eropah, Asia dan Amerika.

Average execution time < 11.06 ms

Sehingga 7,000 pesanan dilaksanakan sesaat

Pusat data mempunyai kependaman yang sangat rendah dengan lokasi yang sama

Hadiah melaksanakan NDD

Semua pesanan dibuat secara tanpa nama tanpa proses pemprosesan (NDD). Sehingga 2,000 pesanan dilaksanakan sesaat, dengan lebih daripada 87% pesanan dilaksanakan pada < 10ms.

Memahami lebih lanjut mengenai model pelaksanaan arahan kami

Average execution time < 11.06 ms

Sehingga 7,000 pesanan dilaksanakan sesaat

Pusat data mempunyai kependaman yang sangat rendah dengan lokasi yang sama

Pilih platform dagangan anda

We provide our clients with a wide range of desktop, web and mobile trading platforms including FxPro platform, MetaTrader 4, MetaTrader 5 and cTrader.

Apakah Indeks?

Indeks adalah nilai standard prestasi pasaran atau kawasan-kawasan tertentu ekonomi. Nilai penunjuk mewakili prestasi semua stok yang dimasukkan ke dalam penunjuk itu dan dikira sebagai purata wajaran.

Indeks membolehkan ramalan pasaran tertentu, berbanding dengan saham individu, jadi sangat popular dengan pelabur-pelabur yang mencari kedudukan pada perubahan sektor ekonomi adalah lebih tinggi Ditakrifkan oleh petunjuk.

Pelbagai peluang

Perdagangan CFD pada 260+ produk dengan pelbagai jenis aset dengan akaun dagangan tunggal.

1   Ikuti Dasar Pelaksanaan Pesanan kami.