info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.58% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.52% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro mengetepikan semua yuran deposit untuk semua kaedah pembayaran

8 November 2018, London. Menjelang 2018, sebagai sebahagian daripada komitmen yang kukuh terhadap penambahbaikan perkhidmatan yang berterusan, broker dalam talian FxPro telah mengetepikan semua yuran untuk mendepositkan dana dari semua kaedah pembayaran yang ada.

Dasar baru ini, yang berkuatkuasa pada November 2018, menunjukkan dedikasi syarikat untuk melabur dalam pelaksanaan amalan baru untuk meningkatkan keadaan dagangannya dan seterusnya, pengalaman pedagang.

Ketua Pegawai Eksekutif FxPro, Charalambos Psimolophitis, menyatakan:

“Pada tahun lalu, FxPro telah melabur banyak dalam menyediakan pelanggan kami dengan penyelesaian pembayaran dan teknologi yang paling canggih, membolehkan kami membebaskan deposit dan menyediakan pelanggan kami pengalaman transaksi yang lancar”.

FxPro tidak sabar-sabar untuk mengalu-alukan pada tahun 2019, dan dengan itu, banyak peningkatan dan perkhidmatan produk untuk tahun berikutnya. Senarai kaedah pembayaran yang ada here.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar