info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 77% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Platform MT4 WebTrader baru boleh didapati dengan FxPro

29 Ogos 2014, London. FxPro Group Ltd (FxPro) telah melancarkan platform dagangan berasaskan pelayar proprietari yang membolehkan pelanggan untuk berdagang dengan akaun MT4 mereka. engan log masuk ke FxPro WebTrader dengan hanya butiran log masuk FxPro Direct, pelanggan boleh mengakses semua akaun MT4 mereka, Akaun dan demo nyata dan mudah bertukar di antara mereka tanpa mengesahkan semula atau memuat semula halaman tersebut.

Dibangun dalam teknologi HTML5 terkini, FxPro WebTrader baru lebih mudah digunakan dan lebih cepat daripada kebanyakan platform berasaskan pelayar. ni bermakna latensi adalah sangat rendah, menjadikan pelanggan pengalaman perdagangan terbaik dari mana-mana sahaja di dunia.

Dari segi fungsi, platform grafik sepenuhnya baru telah dibina dengan alat lukisan yang kuat dan indeks yang kaya. Pakej carta yang diperluaskan juga membolehkan pelanggan berupaya untuk menguruskan dan menguruskan pesanan terus dari carta.

“Dengan mendengar pelanggan kami dan menggunakan maklum balas mereka, kami telah menyediakan satu produk yang menyediakan semua manfaat platform MT4, tetapi dengan fungsi tambahan dan prestasi yang pantas seperti yang anda harapkan dari platform desktop. Kebanyakan pelanggan menggunakan MT4 untuk dagangan forex, Platform berasaskan pelayar baru ini menyediakan mereka dengan keupayaan untuk memindahkan transaksi dari mana-mana peranti yang diaktifkan oleh pelayar web dengan selamat dan boleh dipercayai”. Charalambos Psimolophitis, Ketua Pegawai Eksekutif di FxPro.
Kembali ke halaman Siaran Akhbar
Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960