info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 70.25% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.56% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Jim Sutcliffe Presiden dilantik

FxPro Financial Services, Inc. (FxPro), pembrokeran runcit terkemuka dunia untuk pertukaran asing dan arbitraj kontraktual hari ini mengumumkan pelantikan Jim Sutcliffe sebagai pengerusi bukan eksekutif. Beliau mengambil peranan ini pada bulan Jun 2010.

Jim Sutcliffe membawa kekayaan pengalaman antarabangsa selama lebih 30 tahun di beberapa nama teratas di pasaran. Beliau menyertai Prudential sebagai pakar perakaunan insurans pada tahun 1976 dan terus memegang beberapa peranan kanan di anak syarikat UK dan AS, kedudukan tertinggi ialah CEO Prudential UK dari tahun 1994 hingga 1997. Beliau juga berkhidmat sebagai Naib Presiden dari 1997 hingga 1999 daripada Liberty International plc, sekarang adalah Capital Group plc, salah satu syarikat peneraju utama UK di FTSE 100 (Indeks 100 saham Majalah Kewangan Financial Times).

Jim Sutcliffe Bekas Ketua Pegawai Eksekutif Old Mutual PLC

Baru-baru ini, Sutcliffe adalah CEO Old Mutual plc dari awal tahun 2001 hingga pertengahan 2008. Dalam peranan mengawasi syarikat insurans hayat dan aset antarabangsa FTSE 100, Beliau bertanggungjawab untuk mengembangkan perniagaan antarabangsa di seluruh Asia, Eropah dan Amerika, serta meningkatkan perniagaan perbankan dan insurans di Afrika Selatan.

Jim Sutcliffe kini adalah Penasihat Kanan untuk CVC Capital Partners, Pengarah bukan eksekutif Lonmin plc dan Sun Life Canada, Pengarah Majlis Pelaporan Kewangan, serta mempengerusikan Majlis Piawaian Insurans. Beliau juga merupakan pengarah Nelson Mandela Legacy Trust (UK).

Panagiotis Xydas, Ketua Pegawai Eksekutif FxPro komen,

“FxPro sangat gembira untuk membuat pelantikan yang sangat penting ini. Kami mengalu-alukan untuk mengalu-alukan Jim ke pasukan kami dan memanfaatkan pengalaman kami yang luas untuk memberi manfaat kepada perniagaan kami pada masa pertumbuhan dan pertumbuhan. 2010 membentuk tahun yang menarik dan saya tidak ragu-ragu bahawa Jim akan membuat sumbangan penting dan berharga kerana FxPro terus membangun keupayaannya untuk mencapai matlamat kami untuk memimpin pasaran ini. ”
Kembali ke halaman Siaran Akhbar

Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960