info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 70.25% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.56% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro terus berkembang

4 Februari 2015, London. FxPro mengumumkan beberapa petunjuk prestasi utama yang mendedahkan pertumbuhan syarikat. Sebagai salah satu daripada beberapa firma broker yang dapat menjamin keseimbangan negatif, syarikat itu adalah rumah kepada sejumlah besar pedagang yang dipercayai.

MoM ( 12/2014 - 1/ 2015)

  • Pelanggan baru meningkat 46%
  • Jumlah dagangan meningkat 16%
  • Jumlah pelanggan aktif meningkat sebanyak 31%
  • Jumlah dagangan meningkat 44%

YoY (1/2014 - 1/2015)

  • Pelanggan baru meningkat 87%
  • Jumlah dagangan meningkat 28%
  • Bilangan pelanggan aktif meningkat sebanyak 32%
  • Jumlah dagangan meningkat sebanyak 80%

Penunjuk ini menunjukkan kekuatan syarikat dalam industri forex. Pelanggan mendaftar dan berdagang dan berurus niaga mendapat sokongan dari kumpulan syarikat dan pejabat.

Ketua Pegawai Eksekutif FxPro, Charalambos Psimolophitis, Komen mengenai angka-angka positif ini:

“Kami gembira menjadi broker pilihan untuk ramai peniaga dan kami terus menunjukkan pertumbuhan. Prestasi kami, reputasi, keadaan dagangan yang sangat baik, serta jaminan keseimbangan suara kami adalah faktor penting yang menjadikan lebih banyak peniaga memilih kami. Kami akan memastikan bahawa kami terus menjadi broker terpilih dengan menambah produk baru dan mematuhi komitmen kami dengan pelanggan kami. ”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro
Ilya Holeu
Ketua Bagian Marketing, Kumpulan FxPro
Kembali ke halaman Siaran Akhbar

Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960