info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.58% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.52% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro telah dianugerahkan "Broker Pertukaran Asing Terbaik" untuk tahun berturut-turut

13 November 2018, London. Broker dalam talian, FxPro, telah menambah tajuk yang lebih berprestij ke senarai pemenangnya, syarikat ini mengakui dan memberi penghargaan kepada usaha pembangunan syarikat. Untuk tahun keenam berturut-turut, FxPro telah diiktiraf sebagai "Broker Forex Terbaik, 2018" oleh Anugerah Jurnal Saham.

Selama bertahun-tahun, FxPro telah melihat bola dan telah melihat pertumbuhan yang ketara dalam kedua-dua portfolio perkhidmatan dan sempadan geografi. Semasa membangunkan profil kecekapan global, FxPro berada di barisan hadapan untuk mempromosikan ketelusan dan keadilan dalam pasaran pertukaran asing. Semua usaha ini telah diiktiraf dan dikagumi oleh industri, yang baru-baru ini meletakkan FxPro di tempat pertama.

Walau bagaimanapun, syarikat itu sentiasa mahu lebih banyak dan menekankan bahawa 2019 akan menjadi tahun penting bagi mereka.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar