Alat & Berita

Daftar akaun FxPro dan dapatkan akses ke alat dan perkhidmatan perdagangan eksklusif yang akan membantu meningkatkan perdagangan anda ke tahap seterusnya.

Alat perdagangan algoritma

FxPro Quant

Pembina strategi visual berevolusi kami membolehkan anda mengubah strategi anda sendiri menjadi algoritma perdagangan yang secara automatik berjalan pada platform MT4 dan cTrader kami. Alat yang hebat ini membuka pembangunan strategi algoritma kepada semua orang tanpa memerlukan sebarang pengetahuan pengekodan.

Ketahui Lebih Lanjut
FxPro VPS

Muat naik algoritma perdagangan anda ke Pelayan Persendirian Maya kami dengan kependaman rendah. Berdagang sepanjang masa tanpa berhenti dan tanpa perlu menghidupkan PC anda.

Ketahui Lebih Lanjut

Kalendar Ekonomi

Rancang hari perdagangan anda terperinci hingga ke minit dengan kalendar ekonomi kami yang mudah digunakan. Ketahui tentang semua laporan ekonomi yang bakal dikeluarkan, keputusan terdahulu, ramalan konsensus dan kemeruapan yang mungkin akan dijana.

Paparkan Kalendar Ekonomi

Acara FxPro

Webinar FxPro

Webinar mingguan kami, dikelolakan oleh pakar tetap kami, menyediakan anda maklumat yang tidak ternilai tentang bidang perdagangan FX yang berbeza. Daftar awal untuk hadir secara langsung atau tonton kemudian dalam arkib video kami.

Ketahui Lebih Lanjut

Seminar FxPro

FxPro juga mengatur banyak seminar yang berbeza di seluruh dunia dengan tujuan untuk mendidik pedagang mengenai tawaran kami dan memaklumkan kepada mereka mengenai langkah-langkah yang diambil oleh syarikat kami bagi meningkatkan pengalaman klien.

Ketahui Lebih Lanjut

FxPro di Ekspo

Perhatikan kami di ekspo-ekspo kewangan di mana kami akan kerap menyediakan pondok untuk berinteraksi dengan klien baharu dan lama. Lazimnya anda akan diberitahu melalui e-mel apabila kami akan mengadakan ekspo yang berdekatan dengan anda. Kami sentiasa gembira untuk bertemu dengan klien kami secara bersemuka, oleh itu pastikan anda datang.

Ketahui Lebih Lanjut

Analisis Perdagangan

Papan Pemuka FxPro

Papan Pemuka FxPro menyediakan anda dengan maklumat terkini mengenai mata wang yang benar-benar bergerak dan dalam arah mana, serta kedudukan semasa kebanyakan klien kami. Anda juga akan menemui data pada kedudukan mengikut volum dan dagangan, serta kemeruapan dan dagangan mata wang setiap masa.

Lihat Versi Penuh
Kalkulator FxPro

Lakukan semua pengiraan perdagangan paling penting seperti margin, swap, nilai pip, keuntungan dan komisyen cTrader di satu tempat dan ketahui secara tepat bagaimana perdagangan anda berjalan.

Semua Kalkulator

Aplikasi FxPro Tools

Tersedia untuk dimuat turun di

Ketahui lebih lanjut tentang FxPro Tools

Analisis Teknikal

Trading Central

Penyedia analisis teknikal tanpa berat sebelah untuk profesional pasaran yang utama, Trading Central kini menyediakan lebih 100 institusi kewangan di lebih 30 buah negara dengan peringatan dan isyarat perdagangan mengenai pertukaran asing, saham, indeks, komoditi dan bon. Trading Central menyediakan idea perdagangan dan membantu anda mengesahkan sendiri strategi sedia ada anda.

Ketahui Lebih Lanjut

Analisis Fundamental

Blog FxPro

Untuk pedagang fundamental kami, kami telah membangunkan blog FxPro; sumber analisis dan ramalan pasaran yang pakar, ramalan tukaran asing harian, peringatan, petikan pasaran, artikel, video dan kemas kini mengenai syarikat kami.

Ketahui Lebih Lanjut
Berita Terkini

Pedagang FxPro juga menerima berita terkini, ramalan eksklusif dan komentar pakar daripada saluran keluar berita perniagaan dan kewangan utama di dunia secara terus ke terminal perdagangan MT4 mereka.

Ketahui Lebih Lanjut

Mengapakah FxPro?

Blog FxPro

Produk dan Sebaran

Ketahui mengapa pedagang di seluruh dunia memilih FxPro

Segala-galanya yang anda perlu tahu mengenai bagaimana pasaran berkembang, pengemaskinian syarikat dan artikel bermaklumat semuanya di satu tempat.

Ketahui semua mengenai instrumen boleh dagang FxPro dan harga yang kompetitif.

UP