info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Verizon Communications Inc share price

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
10:53 pm (Local)
Opens in 58h 57m
Tokyo
9:53 pm (Local)
Opens in 59h 7m
London
1:53 pm (Local)
Closes in 2h 37m
New York
8:53 am (Local)
Opens in 0h 37m

Verizon Communications Inc live chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Syarat transaksi

Platform
MT4
MT4
Padankan perintah
Padanan pesanan segera
Padanan pesanan segera
Pemadanan pesanan pasaran
MT4Perbezaan terapung
Minimum: 0.11Medium: 0.13
Menanda#Verizon
Margin digunakan sesaham4.0% (more info)
Tahap had dan tahap berhenti perintah0.04
Nilai 1 tick sesaham0.01 USD
Saiz kontrak minimum10 shares
Deposit yang digunakan pada 1 kontrak0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KomisenNo
Turun naik harga minimum0.01 USD
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1 share
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Saiz transaksi maksimum1000
Pendedahan maksima sesaham per akaun, USD100 000

Waktu Transaksi (Waktu UK) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Di FxPro, kami senang untuk menawarkan pelanggan kami peluang untuk melabur dalam syarikat komunikasi gergasi Verizon Inc .. Pada tahun 1983, syarikat dan anak-anak syarikatnya menyediakan produk komunikasi, hiburan dan maklumat pelanggan dan korporat kepada pengguna, perniagaan dan agensi kerajaan di seluruh dunia. Perkhidmatannya termasuk segala-galanya dari komputer riba ke pakej internet berkelajuan tinggi, perkhidmatan mesin ke mesin dan produk awan. Dengan rekod kejayaan yang merangkumi lebih daripada tiga dekad, ia memberikan pelabur pulangan yang mampan, pendekatan inovatif kepada perniagaan dan usaha berterusan untuk meningkatkan prestasinya. Transaksi Saham Verizon Inc. dengan FxPro.

Terima #Verizon Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart