info
pelaburan bertanggungjawab riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionpelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionTanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

MGM Resorts International share price

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
06:15 (Local)
Opens in 51h 35m
Tokyo
05:15 (Local)
Opens in 51h 45m
London
21:15 (Local)
Opens in 58h 45m
New York
16:15 (Local)
Opens in 65h 15m

MGM Resorts International live chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Syarat transaksi

Platform
MT4
MT4
Padankan perintah
Padanan pesanan segera
Padanan pesanan segera
Pemadanan pesanan pasaran
MT4Perbezaan terapung
Minimum: 0.05Medium: 0.07
Menanda#MGMResorts
Margin digunakan sesaham4.0% (more info)
Tahap had dan tahap berhenti perintah0.04
Nilai 1 tick sesaham0.01 USD
Saiz kontrak minimum10 shares
Deposit yang digunakan pada 1 kontrak0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KomisenNo
Turun naik harga minimum0.01 USD
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1 share
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Saiz transaksi maksimum1000
Pendedahan maksima sesaham per akaun, USD100 000

Waktu Transaksi (Waktu UK) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Di FxPro, pelanggan mempunyai peluang untuk melabur dalam kasino utama MGM Resorts International. Mempunyai lapan belas tempat peranginan kasino yang paling terkenal di dunia, keuntungan MGM Resorts International menjangkau kedua-dua AS dan China, menarik pelanggan dari seluruh dunia. Ditubuhkan pada tahun 1986, syarikat itu mempunyai hampir tiga dekad kejayaan, menyediakan pelabur dengan pulangan pendapatan yang stabil, besar dan telus. Saham MGM Resorts International berdagang dengan FxPro.

Terima #MGMResorts Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart