info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

L'Oréal SA share price

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
11:31 pm (Local)
Opens in 10h 19m
Tokyo
10:31 pm (Local)
Opens in 10h 29m
London
2:31 pm (Local)
Closes in 1h 59m
New York
9:31 am (Local)
Closes in 6h 29m

L'Oréal SA live chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Syarat transaksi

Platform
MT4
MT4
Padankan perintah
Padanan pesanan segera
Padanan pesanan segera
Pemadanan pesanan pasaran
MT4Perbezaan terapung
Minimum: 0.20Medium: 0.22
Menanda#LOreal
Margin digunakan sesaham4.0% (more info)
Tahap had dan tahap berhenti perintah0.04
Nilai 1 tick sesaham0.01 EUR
Saiz kontrak minimum10 shares
Deposit yang digunakan pada 1 kontrak0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KomisenNo
Turun naik harga minimum0.01 EUR
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1 share
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Saiz transaksi maksimum1000
Pendedahan maksima sesaham per akaun, USD100 000

Waktu Transaksi (Waktu UK) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Di FxPro, pelanggan mempunyai peluang untuk melabur dalam raksasa kosmetik L'Oreal. Dikenali dan disayangi di seluruh dunia, L'Oreal telah menjadi kata untuk kecantikan dari nama itu sendiri membangkitkan imej yang menggoda dan halus. Ditubuhkan pada tahun 1909, syarikat telah berkembang pesat sejak abad lalu dan kini mempunyai berjuta-juta pelanggan di seluruh dunia, menjalankan perniagaan di bawah jenama terkenal dan terkenal seperti Lancôme, Giorgio Armani, Yves Saint Laurent, Ralph Lauren dan Viktor & Rolf. Dengan populariti di setiap benua, ini boleh menjadi perjanjian yang sempurna untuk pelabur yang bijak. Dagangan saham L'Oreal dengan FxPro.

Terima #LOreal Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart