info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Harley-Davidson Inc share price

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
7:45 am (Local)
Opens in 2h 5m
Tokyo
5:45 am (Local)
Opens in 3h 15m
London
8:45 pm (Local)
Opens in 11h 15m
New York
4:45 pm (Local)
Opens in 16h 45m

Harley-Davidson Inc live chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Syarat transaksi

Platform
MT4
MT4
Padankan perintah
Padanan pesanan segera
Padanan pesanan segera
Pemadanan pesanan pasaran
MT4Perbezaan terapung
Minimum: 0.27Medium: 0.30
Menanda#HarleyDav
Margin digunakan sesaham4.0% (more info)
Tahap had dan tahap berhenti perintah0.04
Nilai 1 tick sesaham0.01 USD
Saiz kontrak minimum10 shares
Deposit yang digunakan pada 1 kontrak0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KomisenNo
Turun naik harga minimum0.01 USD
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1 share
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Saiz transaksi maksimum1000
Pendedahan maksima sesaham per akaun, USD100 000

Waktu Transaksi (Waktu UK) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Di FxPro, anda mempunyai peluang untuk melabur dalam peneraju pasaran di motosikal Harley Davidson. Ditubuhkan pada tahun 1903, Harley Davidson mempunyai lebih dari seratus tahun kejayaan, merevolusi industri motosikal dan mempunyai tempat di hati para pelanggan. Dengan prestasi yang hebat untuk pendapatan yang kukuh, ini adalah tambahan yang ideal untuk portfolio anda. Terlibat dalam tindakan hari ini: dagang Saham Harley Davidson dengan FxPro.

Terima #HarleyDav Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart