info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Exxon Mobil Corporation share price

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
1:19 am (Local)
Opens in 8h 31m
Tokyo
12:19 am (Local)
Opens in 8h 41m
London
4:19 pm (Local)
Closes in 0h 11m
New York
11:19 am (Local)
Closes in 4h 41m

Exxon Mobil Corporation live chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Syarat transaksi

Platform
MT4
MT4
Padankan perintah
Padanan pesanan segera
Padanan pesanan segera
Pemadanan pesanan pasaran
MT4Perbezaan terapung
Minimum: 0.17Medium: 0.19
Menanda#ExxonMobil
Margin digunakan sesaham4.0% (more info)
Tahap had dan tahap berhenti perintah0.04
Nilai 1 tick sesaham0.01 USD
Saiz kontrak minimum10 shares
Deposit yang digunakan pada 1 kontrak0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KomisenNo
Turun naik harga minimum0.01 USD
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1 share
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Saiz transaksi maksimum1000
Pendedahan maksima sesaham per akaun, USD100 000

Waktu Transaksi (Waktu UK) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Di FxPro, anda mempunyai peluang untuk melabur dalam syarikat tenaga gergasi Exxon Mobil Corporation. Sebagai pengeluar utama dunia minyak mentah dan gas asli, Exxon Mobil Corporation membekalkan kuasa kepada berjuta-juta orang di seluruh dunia, serta pengeluaran dan pembekalan minyak komoditi. Ditubuhkan pada tahun 1870, ia memberi pelabur kestabilan dan peluang untuk memasuki perniagaan berusia 150 tahun. Dagang Saham Exxon Mobile Corp dengan FxPro.

Terima #ExxonMobil Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart