info
pelaburan bertanggungjawab riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionpelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionTanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Deutsche Bank AG share price

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
17:40 (Local)
Opens in 16h 10m
Tokyo
16:40 (Local)
Opens in 16h 20m
London
08:40 (Local)
Closes in 7h 50m
New York
03:40 (Local)
Opens in 5h 50m

Deutsche Bank AG live chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Syarat transaksi

Platform
MT4
MT4
Padankan perintah
Padanan pesanan segera
Padanan pesanan segera
Pemadanan pesanan pasaran
MT4Perbezaan terapung
Minimum: 0.06Medium: 0.07
Menanda#DeutscBank
Margin digunakan sesaham4.0% (more info)
Tahap had dan tahap berhenti perintah0.04
Nilai 1 tick sesaham0.01 EUR
Saiz kontrak minimum10 shares
Deposit yang digunakan pada 1 kontrak0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KomisenNo
Turun naik harga minimum0.01 EUR
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1 share
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Saiz transaksi maksimum1000
Pendedahan maksima sesaham per akaun, USD100 000

Waktu Transaksi (Waktu UK) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Di FxPro, pelanggan mempunyai peluang untuk melabur dalam gergasi kewangan Deutsche Bank AG. Ditubuhkan pada tahun 1870, organisasi ini telah membelanjakan 145 tahun membina reputasi yang tidak dapat ditandingi, mantap. Hari ini, ia adalah salah satu bank paling penting di dunia, menyediakan produk dan perkhidmatan kepada berjuta-juta orang. Beroperasi di 71 buah negara, ia mempunyai 2,184 cawangan tempatan untuk menyediakan perkhidmatan mesra dan bermaklumat kepada semua pelanggan. Tambah portfolio anda hari ini: dagangan saham Deutsche Bank AG dengan FxPro.

Terima #DeutscBank Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart