info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Commerzbank AG share price

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
5:28 pm (Local)
Opens in 16h 22m
Tokyo
3:28 pm (Local)
Opens in 17h 32m
London
7:28 am (Local)
Opens in 0h 32m
New York
2:28 am (Local)
Opens in 7h 2m

Commerzbank AG live chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Syarat transaksi

Platform
MT4
MT4
Padankan perintah
Padanan pesanan segera
Padanan pesanan segera
Pemadanan pesanan pasaran
MT4Perbezaan terapung
Minimum: 0.02Medium: 0.07
Menanda#Commerzbnk
Margin digunakan sesaham4.0% (more info)
Tahap had dan tahap berhenti perintah0.04
Nilai 1 tick sesaham0.01 EUR
Saiz kontrak minimum10 shares
Deposit yang digunakan pada 1 kontrak0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KomisenNo
Turun naik harga minimum0.01 EUR
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1 share
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Saiz transaksi maksimum1000
Pendedahan maksima sesaham per akaun, USD100 000

Waktu Transaksi (Waktu UK) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Di FxPro, pelanggan boleh melabur di bank gergasi Jerman Commerzbank AG. Ditubuhkan pada tahun 1870, Commerzbank AG telah menghabiskan 145 tahun pada ketinggian dunia kewangan. Hari ini ia menawarkan perkhidmatan perbankan yang sama kepada berjuta-juta pelanggan swasta dan korporat dari seluruh dunia. Beribu pejabat di Frankfurt, ia mempunyai 1,100 cawangan dan 90 pusat perundingan, yang melayani sejumlah besar pelanggan setia tahun demi tahun. Tambahnya ke senarai anda hari ini: Perdagangan saham Commerzbank AG dengan FxPro.

Terima #Commerzbnk Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart