info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Cisco Systems Inc share price

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
1:51 pm (Local)
Closes in 2h 21m
Tokyo
12:51 pm (Local)
Closes in 2h 9m
London
4:51 am (Local)
Opens in 3h 9m
New York
11:51 pm (Local)
Opens in 9h 39m

Cisco Systems Inc live chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Syarat transaksi

Platform
MT4
MT4
Padankan perintah
Padanan pesanan segera
Padanan pesanan segera
Pemadanan pesanan pasaran
MT4Perbezaan terapung
Minimum: 0.11Medium: 0.13
Menanda#Cisco
Margin digunakan sesaham4.0% (more info)
Tahap had dan tahap berhenti perintah0.04
Nilai 1 tick sesaham0.01 USD
Saiz kontrak minimum10 shares
Deposit yang digunakan pada 1 kontrak0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KomisenNo
Turun naik harga minimum0.01 USD
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1 share
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Saiz transaksi maksimum1000
Pendedahan maksima sesaham per akaun, USD100 000

Waktu Transaksi (Waktu UK) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Di FxPro, pelanggan mempunyai peluang menarik untuk melabur dalam Pemimpin Pasaran IP Cisco. Cisco Inc. Reka bentuk, mengeluarkan dan menjual produk berasaskan rangkaian untuk produk berasaskan IP, yang bertanggungjawab untuk melayani pelanggan di seluruh dunia. Ditubuhkan pada tahun 1984, ia mempunyai sejarah tiga dekad untuk mengekalkan margin keuntungan telus, menarik bahkan pelabur yang paling berhati-hati dengan menghampiri inovasi dan kemajuan, tidak pernah sebelum ini. kekurangan pemegang saham. Menjadi sebahagian daripada revolusi hari ini: dagangan saham Cisco. dengan FxPro

Terima #Cisco Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart