info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

BAE Systems PLC share price

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
2:18 pm (Local)
Closes in 1h 54m
Tokyo
1:18 pm (Local)
Closes in 1h 42m
London
5:18 am (Local)
Opens in 2h 42m
New York
12:18 am (Local)
Opens in 9h 12m

BAE Systems PLC live chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Syarat transaksi

Platform
MT4
MT4
Padankan perintah
Padanan pesanan segera
Padanan pesanan segera
Pemadanan pesanan pasaran
MT4Perbezaan terapung
Minimum: 0.10Medium: 0.14
Menanda#BAESystems
Margin digunakan sesaham4.0% (more info)
Tahap had dan tahap berhenti perintah0.04
Nilai 1 tick sesaham0.005 GBP
Saiz kontrak minimum10 shares
Deposit yang digunakan pada 1 kontrak0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KomisenNo
Turun naik harga minimum0.005 GBP
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1 share
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Saiz transaksi maksimum1000
Pendedahan maksima sesaham per akaun, USD100 000

Waktu Transaksi (Waktu UK) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Di FxPro, pelanggan kami mempunyai peluang untuk melabur dalam syarikat terkemuka BAE Systems. Didirikan pada tahun 1979, BAE Systems merupakan penyedia utama keselamatan dunia, aeroangkasa, dan sistem keselamatan. Ia merekabentuk dan mengeluarkan segalanya dari sensor fotoelektrik ke sistem komunikasi. maklumat tentera, perisian misi dan kenderaan tempur. Beribu pejabat di London, ia menyediakan pelabur dengan sejarah operasi yang mantap, pemahaman yang mendalam mengenai bidangnya dan sejarah perniagaan yang mantap. Berdagang saham BAE Systems dengan FxPro.

Terima #BAESystems Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart