FxPro MT5 (MetaTrader 5): Sebuah Evolusi Dalam Perdagangan

MetaTrader5 ialah platform semua dalam satu berkuasa yang menyediakan anda dengan segala keperluan untuk berdagang dalam pasaran kewangan. Meneruskan legasi pendahulunya yang amat mengagumkan, MT5 berkuasa dan mudah digunakan, membolehkan anda menyesuaikan tataletaknya supaya menepati gaya dagangan anda. Analisis pasaran dengan pilihan meluas dalam penunjuk teknikal dan objek grafik prapasang, melakukan pesanan dan menguruskan dedahan anda dengan mudah sekali.

Perdagangan CFD melibatkan risiko kerugian yang ketara

Tambahan baharu kepada rangkaian platform perdagangan kami, Pedagang Web MT5 FxPro membolehkan anda mengakses pasaran dunia dari mana-mana dan berdagang dengan segera daripada mana-mana pelayar dan sistem operasi. Tanpa muat turun yang diperlukan, Pedagang Web MT5 FxPro menggabungkan kepraktikan dan kepelbagaian ciri platform perdagangan MT5 dengan pelaksanaan pesanan FxPro yang diiktiraf.

Pedagang Web MT5 merupakan platform berasaskan web yang berkuasa dengan pelbagai ciri perdagangan, memberikan anda akses kepada pasaran dunia tanpa perlu memuat turun atau memasang sebarang perisian.

Ciri Utama
  • Dagangkan CFD ke atas 5 kelas aset
  • Tersedia pada semua pelayar dan sistem operasi
  • Pelbagai tempoh masa untuk dipilih
  • Perdagangan satu klik
  • Maklumat kedalaman pasaran
 
UP