Platform Mudah Alih

Penggunaan platform mudah alih telah mengubah cara manusia berdagang. Anda tidak lagi perlu melekat di terminal dagangan anda, kini anda boleh memantau pasaran daripada telefon pintar atau tablet anda dan membuat dagangan tepat pada masanya tidak kira di mana anda berada. FxPro menawarkan versi mudah alih bagi platform dagangan utamanya, semuanya mendapat manfaat daripada persekitaran kami yang tiada konflik kepentingan, tiada campur tangan meja urus niaga.

  • Berdagang dari mana-mana sahaja, pada bila-bila masa
  • Versi Android, iOS dan berasaskan web tersedia
  • Pelaksanaan dagangan yang pantas
  • Tiada campur tangan meja urus niaga

FxPro MT5 untuk Mudah Alih

Kini tersedia untuk peranti android dan iOS, MT5 Mobile membolehkan anda memantau pasaran dan mengurus kedudukan anda dari telefon pintar dan tablet anda. Sesuai untuk pedagang yang berada di mana-mana sahaja, MT5 Mobile memberikan antara muka yang ditingkatkan, maklumat kedalaman pasaran dan jenis pesanan baharu ke peranti mudah alih anda.

 
 

Dapatkan pautan muat turun terus ke telefon bimbit anda

+
 
Pilih OS
Desktop FxPro MT5
Desktop FxPro cTrader
Perbandingan Platform

Muat turun platform perdagangan paling popular dalam industri dan alaminya dengan syarat-syarat perdagangan profesional FxPro.

Muat turun dan pasang klien desktop bagi platform perdagangan kami yang memenangi anugerah.

Lihat bagaimana platform perdagangan utama kami saling tindan-menindan antara satu sama lain dengan melayari halaman perbandingan platform kami.

UP