Platform Mudah Alih

Penggunaan platform mudah alih telah mengubah cara manusia berdagang. Anda tidak lagi perlu melekat di terminal dagangan anda, kini anda boleh memantau pasaran daripada telefon pintar atau tablet anda dan membuat dagangan tepat pada masanya tidak kira di mana anda berada. FxPro menawarkan versi mudah alih bagi platform dagangan utamanya, semuanya mendapat manfaat daripada persekitaran kami yang tiada konflik kepentingan, tiada campur tangan meja urus niaga.

  • Berdagang dari mana-mana sahaja, pada bila-bila masa
  • Versi Android, iOS dan berasaskan web tersedia
  • Pelaksanaan dagangan yang pantas
  • Tiada campur tangan meja urus niaga

Dengan MT4 untuk iPhone dan iPad, anda kini boleh menikmati platform perdagangan paling popular dalam industri dengan kefungsian mudah alih penuh. Buka dan tutup posisi daripada iPhone dan iPad anda dengan mudah, pantau pasaran dan lakukan analisis teknikal terus daripada peranti pintar anda dengan lebih 30 penunjuk teknikal yang sedia dipakej.

 

Sistem pengendalian Android ialah satu revolusi untuk peranti pintar, sama seperti MetaTrader 4 yang menjadi revolusi dalam teknologi perdagangan dalam talian. Kini kedua-duanya datang serentak dengan MetaTrader 4 untuk Android, membenarkan anda untuk mengakses akaun MT4 anda dari mana-mana peranti Android yang didayakan web.

Dapatkan pautan muat turun terus ke telefon bimbit anda

+
 
Pilih OS
Desktop FxPro MT4
Desktop FxPro cTrader
Perbandingan Platform

Muat turun platform perdagangan paling popular dalam industri dan alaminya dengan syarat-syarat perdagangan profesional FxPro.

Muat turun dan pasang klien desktop bagi platform perdagangan kami yang memenangi anugerah.

Lihat bagaimana platform perdagangan utama kami saling tindan-menindan antara satu sama lain dengan melayari halaman perbandingan platform kami.

UP