FxPro MT4: Satu Kombinasi Kemenangan

MetaTrader 4 telah meletakkan dirinya sebagai piawaian industri. Menggabungkan antara muka pengguna intuitif dengan persekitaran yang kaya dengan ciri boleh disuaikan, MT4 menyediakan segala-galanya yang pedagang perlukan untuk mencartakan aset, membuat pesanan dan mengurus kedudukan mereka.

Tambahkan ini kepada infrastruktur perdagangan lanjutan FxPro, harga yang kompetitif, tiada campur tangan meja perdagangan dan perlaksanaan arahan kami yang unggul, dan anda mempunyai salah satu kombinasi yang paling berkuasa dalam perdagangan tukaran mata wang asing atas talian. FxPro menawarkan CFD melalui MetaTrader 4 di tukaran asing, futures, saham-saham terpilih dan spot metal. FxPro juga mengalu-alukan pedagang algoritma. Gunakan MT4 bersama dengan Penasihat Pakar untuk mengautomasikan perdagangan anda.

Perdagangan CFD melibatkan risiko kerugian yang ketara

Dengan akses ke tiga jenis carta yang berbeza, sembilan kali bingkai, lebih lima puluh penunjuk teknikal yang sedia terpasang dan antara muka yang boleh disuaikan sepenuhnya; MetaTrader4 memberikan anda keupayaan untuk memantau pasaran dengan ketepatan, menetapkan waktu masuk dan keluar anda dengan sempurna setiap kali.

Ciri-ciri Utama
  • Dagang FX, logam, saham, indeks, komoditi tenaga dan pertanian
  • Tiada isian separa
  • Peningkatan harga diserahkan kepada klien
  • Lot-mikro tersedia
Perbandingan Platform
Papan Pemuka FxPro
FxPro VPS

Lihat bagaimana platform perdagangan utama kami saling tindan-menindan antara satu sama lain dengan melayari ke halaman perbandingan platform kami.

Lihat pasangan mata wang mana yang bergerak dan bagaimana klien kami ditentukan kedudukannya.

Benarkan strategi algoritma anda berdagang untuk anda dengan kependaman rendah Pelayan Persendirian Maya kami.

UP