FxPro cTrader

Dianggap sebagai pendatang baharu jika dikaitkan dengan dunia platform pencartaan, cTrader sudah menghasilkan pengikut setia di kalangan pedagang yang menuntut tahap tambahan bagi penyelesaian pasaran. Direka secara khusus untuk perdagangan CFD, cTrader ialah platform perdagangan yang membenarkan pedagang untuk membuat tempahan semasa mempunyai akses ke kedalaman pasaran penuh.

Web FxPro cTrader menyediakan anda semua manfaat dagangan sebenar, tanpa perlu memasang aplikasi desktop. Kini anda boleh mengelog masuk ke akaun cTrader anda di mana-mana sahaja anda berada, dari mana-mana pelayar yang tersambung dengan web. Manfaatkan suasana dagangan profesional FxPro, dengan kedalaman pasaran penuh dan maklumat volum dagangan, posisi terbuka dan tertutup dengan satu klik dan tidak terlepas mana-mana peluang berdagang lagi.

Web FxPro cTrader memberikan segala manfaat dagangan sebenar terus ke pelayar anda. Kini anda boleh log masuk ke akaun cTrader anda di mana jua anda berada, tanpa perlu memasang apa-apa perisian. Manfaatkan kelebihan dagangan profesional FxPro, dengan kedalaman pasaran penuh dan maklumat volum dagangan, posisi terbuka dan tertutup dengan satu klik dan tidak terlepas mana-mana peluang lagi.

Perbandingan Platform
cAlgo
FxPro MT4 Web

Lihat bagaimana prestasi platform perdagangan utama kami saling tindan-menindan antara satu sama lain dengan melayari halaman perbandingan platform kami.

Kawal perdagangan anda dengan membina bot perdagangan dan penunjuk tersuai anda dengan menggunakan C#.

Tidak boleh mencapai PC anda? Gunakan MT4 WebTrader untuk melog masuk ke akaun perdagangan anda daripada sebarang pelayar didayakan web.

UP