FxPro cTrader

Dianggap sebagai pendatang baharu jika dikaitkan dengan dunia platform pencartaan, cTrader sudah menghasilkan pengikut setia di kalangan pedagang yang menuntut tahap tambahan bagi penyelesaian pasaran. Direka secara khusus untuk perdagangan CFD, cTrader ialah platform perdagangan yang membenarkan pedagang untuk membuat tempahan semasa mempunyai akses ke kedalaman pasaran penuh.

FxPro menyediakan pedagangnya dengan harga bidaan dan harga permintaan tersedia yang terbaik, walaupun semasa ia datang daripada institusi yang bersaing, dan mengisi pesanan di VWAP (harga purata berwajaran volum), melaksanakan melalui tahap kecairan tersedia sehingga pesanan diisi. Ini membolehkan kami menawarkan beberapa sebaran paling ketat dalam industri, dengan sebaran daripada 0 pip pada pasangan amat cair.

Perdagangan CFD melibatkan risiko kerugian yang ketara

FxPro cTrader memaparkan kedalaman pasaran penuh supaya anda mampu sepenuhnya untuk menentukan harga tersedia bagi setiap saiz perdagangan. Ini menyediakan anda dengan ketelusan berkenaan kedalaman kecairan yang tersedia.

Ciri-ciri Utama
  • Sebaran daripada 0 pip
  • Kedalaman pasaran penuh
  • Tiada sekatan ke atas tahap Henti/Had
  • Pelaksanaan pasaran penuh
Perbandingan Platform
cAlgo
cTDN

Lihat bagaimana platform perdagangan utama kami saling tindan-menindan antara satu sama lain dengan melayari ke halaman perbandingan platform kami.

Kuasai perdagangan anda dengan membina bot perdagangan anda sendiri dan penunjuk tersuai menggunakan C#.

Manfaatkan komuniti pembangun cTrader, sertai perbincangan dan muat turun cBot dan penunjuk tersuai.

UP