info
pelaburan bertanggungjawab FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.54% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.78% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

PLATINUM trading

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
09:45 (Local)
Opens in 0h 5m
Tokyo
08:45 (Local)
Opens in 0h 15m
London
00:45 (Local)
Opens in 7h 15m
New York
19:45 (Local)
Opens in 13h 45m

PLATINUM chart live

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Padankan perintah
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.45$ setiap 10k
Minimum: 1.50 USDMedium:
Tahap had dan tahap berhenti cTrader0
Turun naik harga minimum0.01
Saiz 1 lot100 oz
Nilai 1 tick di setiao lot dalam USD1 USD
LeverageDynamic leverage applies. Please refer to the symbol specifications on your trading platform
Mengira jumlah margin yang digunakan1 Lot USD = (Margin) * (size of 1 lot) * (Platinum oz market price)
Komisen$45 per million dollars traded
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0

Waktu Transaksi (Waktu UK) Monday 08:00 AM - Friday 09:00 PM
(Closes daily between 09:00 PM - 08:00 AM UK time)

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Logam berharga adalah alat perdagangan yang sangat popular dan sering disukai oleh peniaga yang mencari keselamatan dan keselamatan dalam portfolio pilihan mereka. Platinum sering dilihat sebagai tempat selamat untuk pedagang, terutama ketika ketidakstabilan ekonomi. Mulakan dagangan Platinum dengan FxPro dan pelbagaikan portfolio anda.

Terima PLATINUM Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart