info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.58% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.52% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

GOLDgr trading

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
3:33 am (Local)
Opens in 30h 17m
Tokyo
1:33 am (Local)
Opens in 31h 27m
London
4:33 pm (Local)
Opens in 39h 27m
New York
11:33 am (Local)
Opens in 45h 57m

GOLDgr chart live

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Padankan perintah
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.45$ setiap 10k
Minimum: 6.00Medium: 10.17
Tahap had dan tahap berhenti cTrader0
Margin digunakan0.50% Dynamic leverage applies. Please refer to the symbol specifications on your trading platform
Turun naik harga minimum0.001
Nilai 1 tick di setiao lot dalam USD0.1 USD
Saiz 1 lot1 gr
Mengira jumlah margin yang digunakan1 Lot USD = 0.005 * (size of 1 lot) * (Gold gr market price)
Komisen$45 per million dollars traded
Perbezaan minimum0.11
Saiz kontrak minimum5 gr
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1 gr
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0

Waktu Transaksi (Waktu UK) Sunday 11:00 PM - Friday 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Terima GOLDgr Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart