info
pelaburan bertanggungjawab FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Nasdaq 100 Stock index

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
09:40 (Local)
Opens in 0h 10m
Tokyo
08:40 (Local)
Opens in 0h 20m
London
00:40 (Local)
Opens in 7h 20m
New York
19:40 (Local)
Opens in 13h 50m

Nasdaq 100 Stock chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

USNDAQ100, atau Nasdaq 100, adalah indeks berwajaran ekuiti yang dimodifikasi yang meminimumkan impak yang boleh berkembang di indeks syarikat yang lebih besar. Ia termasuk 100 syarikat terbesar dan paling cair di Amerika Syarikat, kecuali yang ada di sektor kewangan

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Padankan perintah
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTrader
Minimum: 0.70Medium: 1.59
Dana terpakai (Leverage) MT4, MT5 **0.20% (1:500)
Dana yang digunakan (memanfaatkan) cTrader2.00% (1:50)
Saiz kontrak minimum1.0 Index
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1.0 Index
Nilai setiap indeks1 USD
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Perbezaan minimum0.70
Perbezaan purata1.83
Tahap had dan tahap berhenti perintahspread

Waktu Transaksi (Waktu UK) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 09:15 PM - 09:30 PM & 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Hanya dengan tahap margin> 100%

** ** Sila ambil perhatian bahawa produk di atas mesti mematuhi Leverage Dinamik. Sila rujuk halaman Maklumat butiranuntuk maklumat lanjut.

Terima #USNDAQ100 Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart