info
pelaburan bertanggungjawab FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 70.25% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.56% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FTMC (UK Mid 250) index

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
21:54 (Local)
Opens in 59h 56m
Tokyo
19:54 (Local)
Opens in 61h 6m
London
11:54 (Local)
Closes in 4h 36m
New York
06:54 (Local)
Opens in 2h 36m

FTSE 250 chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

UKmid250 adalah indeks saham yang meliputi 101 -350 syarikat terbesar yang tersenarai di Bursa Saham London.

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Padankan perintah
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTrader
Minimum: 29.05Medium: 29.70
Dana terpakai (Leverage) MT4, MT5 **1.00% (1:100)
Dana yang digunakan (memanfaatkan) cTrader2.00% (1:50)
Saiz kontrak minimum1.0 Index
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1.0 Index
Nilai setiap indeks1 GBP
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Perbezaan minimum29.70
Perbezaan purata30.05
Tahap had dan tahap berhenti perintahspread

Waktu Transaksi (Waktu UK) 08:00 AM - 04:30 PM
(Closes daily between 04:30 PM - 08:00 AM UK Time)

* Hanya dengan tahap margin> 100%

** ** Sila ambil perhatian bahawa produk di atas mesti mematuhi Leverage Dinamik. Sila rujuk halaman Maklumat butiranuntuk maklumat lanjut.

Terima #UKmid250 Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart