info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FTSE 100 index

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
2:06 pm (Local)
Closes in 2h 6m
Tokyo
1:06 pm (Local)
Closes in 1h 54m
London
5:06 am (Local)
Opens in 2h 54m
New York
12:06 am (Local)
Opens in 9h 24m

FTSE 100 chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

FTSE 100 ialah indeks wajaran permodalan pasaran mengukur prestasi 100 syarikat terbesar di United Kingdom, kira-kira 81% daripada permodalan pasaran UK.

Syarat transaksi

Platform
MT4
MT4
MT5
Padankan perintah
Padanan pesanan segera
Padanan pesanan segera
Pemadanan pesanan pasaran
MT4Perbezaan terapung
Minimum: 1.00Medium: 1.58
Dana terpakai (Leverage) MT4, MT5 **0.20% (1:500)
Dana yang digunakan (memanfaatkan) cTrader2.00% (1:50)
Saiz kontrak minimum1.0 Index
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1.0 Index
Nilai setiap indeks1 GBP
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Perbezaan minimum0.70
Perbezaan purata1.27
Tahap had dan tahap berhenti perintahspread

Waktu Transaksi (Waktu UK) Monday - Friday: 01:00 AM - 09:00 PM
(Closes daily between 09:00 PM - 01:00 AM UK time)

* Hanya dengan tahap margin> 100%

** ** Sila ambil perhatian bahawa produk di atas mesti mematuhi Leverage Dinamik. Sila rujuk halaman Maklumat butiranuntuk maklumat lanjut.

Terima #UK100 Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart