info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 76.14% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.83% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

IBEX 35 index

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
6:01 pm (Local)
Opens in 15h 49m
Tokyo
4:01 pm (Local)
Opens in 16h 59m
London
7:01 am (Local)
Opens in 0h 59m
New York
2:01 am (Local)
Opens in 7h 29m

IBEX 35 chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Indeks 35 Sepanyol adalah indeks saham utama Sepanyol di Bolsa de Madrid. Ini adalah nilai permodalan pasaran dan syarikat-syarikat akan dipertimbangkan setiap enam bulan.

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Padankan perintah
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTrader
Minimum: 14.36Medium: 17.26
Saiz kontrak minimum0.01 Index
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak0.01 Index
Nilai setiap indeks1 EUR
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Tahap had dan tahap berhenti perintahspread

Waktu Transaksi (Waktu UK) 07:00 AM - 07:00 PM
(Closes daily between 07:00 PM - 07:00 AM UK time)

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Terima #Spain35 Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart