info
pelaburan bertanggungjawab FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 70.25% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.56% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Hang Seng index

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
00:04 (Local)
Opens in 9h 46m
Tokyo
23:04 (Local)
Opens in 9h 56m
London
15:04 (Local)
Closes in 1h 26m
New York
10:04 (Local)
Closes in 5h 56m

Hang Seng chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

HongKong50 adalah indeks pasaran saham berwajaran terapung dengan bebas untuk mengesan prestasi 50 syarikat terbesar di Bursa Saham Hong Kong. Indeks ini dibahagikan kepada empat bidang: Kewangan, Perdagangan dan Industri, Utiliti, Harta Tanah.

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Padankan perintah
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTrader
Minimum: 15.00Medium: 17.87
Saiz kontrak minimum1.0 Index
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1.0 Index
Nilai setiap indeks1 HKD
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Perbezaan minimum15.00
Perbezaan purata18.71
Tahap had dan tahap berhenti perintahspread

Waktu Transaksi (Waktu UK) 01:15 AM - 18:45 PM

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Terima #HongKong50 Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart