info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

AEX index

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
9:52 pm (Local)
Opens in 11h 58m
Tokyo
8:52 pm (Local)
Opens in 12h 8m
London
12:52 pm (Local)
Closes in 3h 38m
New York
7:52 am (Local)
Opens in 1h 38m

AEX chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Holland25 adalah indeks pasaran saham, termasuk 25 saham Belanda paling popular yang diniagakan di NYSE Euronext Amsterdam. Indeks itu dipermodalkan pada asas berwajaran dan saham dipertimbangkan setiap suku tahun.

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Padankan perintah
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTrader
Minimum: 0.60Medium: 0.70
Dana terpakai (Leverage) MT4, MT5 **1.00% (1:100)
Dana yang digunakan (memanfaatkan) cTrader2.00% (1:50)
Saiz kontrak minimum1.0 Index
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1.0 Index
Nilai setiap indeks1 EUR
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Perbezaan minimum0.60
Perbezaan purata0.70
Tahap had dan tahap berhenti perintahspread

Waktu Transaksi (Waktu UK) 08:00 AM - 04:30 PM
(Closes daily between 04:30 PM - 08:00 AM UK Time)

* Hanya dengan tahap margin> 100%

** ** Sila ambil perhatian bahawa produk di atas mesti mematuhi Leverage Dinamik. Sila rujuk halaman Maklumat butiranuntuk maklumat lanjut.

Terima #Holland25 Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart