info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.58% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.52% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

DAX Performance index

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
8:22 pm (Local)
Opens in 13h 28m
Tokyo
6:22 pm (Local)
Opens in 14h 38m
London
9:22 am (Local)
Opens in 22h 38m
New York
4:22 am (Local)
Opens in 29h 8m

DAX Performance chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Padankan perintah
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTrader
Minimum: 0.70Medium: 1.64
Dana terpakai (Leverage) MT4, MT5 **0.20% (1:500)
Dana yang digunakan (memanfaatkan) cTrader2.00% (1:50)
Saiz kontrak minimum0.01 Index
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak0.01 Index
Nilai setiap indeks1 EUR
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Perbezaan minimum0.70
Perbezaan purata1.81
Tahap had dan tahap berhenti perintahspread

Waktu Transaksi (Waktu UK) 01:30AM - 09:00PM
(Closes daily between 09:00 PM - 01:30 AM UK Time)

* Hanya dengan tahap margin> 100%

** ** Sila ambil perhatian bahawa produk di atas mesti mematuhi Leverage Dinamik. Sila rujuk halaman Maklumat butiranuntuk maklumat lanjut.

Terima #Germany30 Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart