info
pelaburan bertanggungjawab riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionpelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionTanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

SBF 120 index

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
06:14 (Local)
Opens in 51h 36m
Tokyo
05:14 (Local)
Opens in 51h 46m
London
21:14 (Local)
Opens in 58h 46m
New York
16:14 (Local)
Opens in 65h 16m

SBF 120 chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

France120 adalah penanda aras yang merangkumi 120 saham paling popular yang disenaraikan di Euronext yang berpangkalan di Paris. Ia termasuk semua stok yang termasuk dalam CAC 40 dan CAC NEXT20, serta 60 saham besar lainnya.

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Padankan perintah
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTrader
Minimum: 2.30Medium: 25.84
Dana terpakai (Leverage) MT4, MT5 **1.00% (1:100)
Dana yang digunakan (memanfaatkan) cTrader2.00% (1:50)
Saiz kontrak minimum1.0 Index
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1.0 Index
Nilai setiap indeks1 EUR
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Perbezaan minimum2.30
Perbezaan purata26.38
Tahap had dan tahap berhenti perintahspread

Waktu Transaksi (Waktu UK) 08:05 AM - 04:30 PM
(Closes daily between 04:30 PM - 08:05 AM UK Time)

* Hanya dengan tahap margin> 100%

** ** Sila ambil perhatian bahawa produk di atas mesti mematuhi Leverage Dinamik. Sila rujuk halaman Maklumat butiranuntuk maklumat lanjut.

Terima #France120 Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart