info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Euro Stoxx 50 index

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
5:39 pm (Local)
Opens in 16h 11m
Tokyo
3:39 pm (Local)
Opens in 17h 21m
London
7:39 am (Local)
Opens in 0h 21m
New York
2:39 am (Local)
Opens in 6h 51m

Euro Stoxx 50 chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Euro50 ialah indeks penanda aras merangkumi 50 saham besar, mudah yang paling cair diniagakan di zon Euro. Syarikat-syarikat datang dari 12 negara yang berbeza di zon Euro. Penunjuk ini dianggap sebagai ukuran berguna kesihatan ekonomi zon Euro pada umumnya.

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Padankan perintah
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTrader
Minimum: 0.80Medium: 1.87
Dana terpakai (Leverage) MT4, MT5 **0.20% (1:500)
Dana yang digunakan (memanfaatkan) cTrader2.00% (1:50)
Saiz kontrak minimum1.0 Index
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1.0 Index
Nilai setiap indeks1 EUR
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Perbezaan minimum0.80
Perbezaan purata2.24
Tahap had dan tahap berhenti perintahspread

Waktu Transaksi (Waktu UK) 01:30 AM - 09:00 PM
(Closes daily between 09:00 PM - 01:30 AM UK Time)

* Hanya dengan tahap margin> 100%

** ** Sila ambil perhatian bahawa produk di atas mesti mematuhi Leverage Dinamik. Sila rujuk halaman Maklumat butiranuntuk maklumat lanjut.

Terima #Euro50 Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart