info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Corn futures

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
3:24 pm (Local)
Closes in 0h 48m
Tokyo
2:24 pm (Local)
Closes in 0h 36m
London
6:24 am (Local)
Opens in 1h 36m
New York
1:24 am (Local)
Opens in 8h 6m

Corn futures chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Jagung adalah komoditi yang sangat menarik dan niaga hadapan jagung adalah salah satu kontrak pertanian yang paling banyak diperdagangkan dengan jumlah harian beberapa bilion dolar.

Syarat transaksi

Platform
MT4
MT4
MT5
Padankan perintah
Padanan pesanan segera
Padanan pesanan segera
Pemadanan pesanan pasaran
MT4Perbezaan terapung
Minimum: 0.75Medium: 0.96
Turun naik harga minimum0.25
Saiz 1 lot5,000 Bushels
Nilai 1 tick12.5 USD
Saiz kontrak minimum0.01 lot
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak0.01 lot
Margin digunakan pada 1 lot **2.00%
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Tahap had dan tahap berhenti perintah1.50

Corn Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#Corn_H2027/11/201926/02/202028/02/2020
May 2020#Corn_K2026/02/202028/04/202030/04/2020
July 2020#Corn_N2028/04/202026/06/202030/06/2020
September 2020#Corn_U2026/06/202027/08/202031/08/2020
December 2020#Corn_Z2027/08/202025/11/202030/11/2020

Waktu Transaksi (Waktu UK) Monday - Friday: 01:00 AM - 07:20 PM
Closes daily between (01:45 PM - 02:30 PM & 07:20 PM - 01:00 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:07:20 PM UK Time

* Hanya dengan tahap margin> 100%

** Margin digunakan untuk maksimum 50 lot. Sila rujuk kepada Maklumat Leverage untuk kontrak niaga hadapan dalam kuantiti yang lebih besar

Terima #Corn Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart