info
pelaburan bertanggungjawab FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.54% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.78% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

XRPUSD - Ripple / US Dollar

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
01:17 (Local)
Opens in 32h 33m
Tokyo
00:17 (Local)
Opens in 32h 43m
London
16:17 (Local)
Opens in 39h 43m
New York
11:17 (Local)
Opens in 46h 13m

XRP USD Trading Chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Padankan perintah
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.45$ setiap 10k
Minimum: 0.02 USDMedium: 0.02 USD
Tahap had dan tahap berhenti cTrader0
Biaya swap(Beli dan jual) setiap tahun-20.00 %
Saiz kontrak minimum0.01 lot
Saiz 1 lot MT4/MT5/CTrader1000 XRP
1 nilai PIP di 1 lot dikira dengan USD0.10 USD
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak0.01 lot
Keperluan Margin untuk membuka Pesanan terkunci *0
LeverageFxPro GM Limited
<50,000 USD at 1:20
>50,000 USD at 1:10

FxPro UK Limited
<50,000 USD at 1:2
>50,000 USD at 1:2
Pendedahan maksima100,000 USD in Volume
Mod PelaksanaanMarket (irrelevant of platform or Account type)
Waktu dagangan24/5

Waktu Transaksi (Waktu UK) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

Terima XRPUSD Idea transaksi

Dapatkan dagangan isyarat di
  • Saham/Indeks
  • Pertukaran mata wang asing
  • Emas/Minyak
Trading CentralDitaja olehi
TradingCentral
Mendaftar sekarang
Chart