Akaun Premium FxPro

Akaun Premium FxPro ialah akaun perdagangan eksklusif untuk individu bernilai bersih tinggi dan mereka yang berdagang volum besar secara kerap dan aktif. Dengan Akaun Premium, anda boleh menikmati pelbagai faedah eksklusif untuk membantu menambah kemahiran dagangan dan strategi. Yang Layak untuk Akaun Premium adalah pelanggan FxPro dengan $ 50,000 + (atau setara dengan mata wang) dalam deposit.

Tiada Yuran Deposit / Pengeluaran

Semua yuran kemasukan dan pengeluaran wang anda, tanpa mengira kaedah pembayaran, disumbangkan oleh FxPro. Kami menghargai pelanggan-pelanggan kami dan dengan menyediakan perkhidmatan ini, kita berharap dapat membantu pelaburan anda pergi lebih jauh.

Pengurus Akaun Khusus

Manfaatkan daripada akses eksklusif ke pengurus akaun khusus anda sendiri, yang akan tersedia untuk membanti and dengan apa sahaja yang anda mungkin perlukan.

VPS Percuma

Dapatkan akses percuma ke Pelayan Persendirian Maya FxPro (VPS). Ini membolehkan anda untuk memuat naik dan menjalankan Penasihat Pakar MT4 dan Robot cAlgo, 24 jam sehari, dengan tempoh kependaman yang dikurangkan dengan ketara.

Analisis Pasaran Harian

Manfaat daripada langganan percuma ke maklumat pasaran terkini pada setiap hari dan menerima analisis percuma daripada pakar ekonomi untuk membantu dengan strategi dagangan anda.

Acara eksklusif

Menerima jemputan ke seminar dan majlis eksklusif, dengan aturan khas untuk kehadiran anda dan banyak kos yang dilindungi oleh FxPro.

Bagaimanakah saya mendaftar untuk Akaun Premium FxPro?

Untuk bertanya tentang pendaftaran Akaun Premium FxPro, sila isikan borang di bawah dan salah seorang Pengurus Akaun Khusus kami akan menghubungi anda secepat mungkin untuk membincangkan pilihan anda. Secara alternatif, anda boleh menghubungi kami di premium@fxpro.com.

Berdaganglah Dengan Bertanggungjawab: CFD adalah instrumen yang kompleks dan datang dengan risiko yang tinggi untuk kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79% daripada akaun pelabur runcit kehilangan wang apabila berdagang CFD dengan pembekal ini. Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu mengambil risiko tinggi untuk kehilangan wang anda.

CFD adalah instrumen yang kompleks dan datang dengan risiko yang tinggi untuk kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79% daripada akaun pelabur runcit kehilangan wang apabila berdagang CFD dengan pembekal ini. Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu mengambil risiko tinggi untuk kehilangan wang anda.