info
pelaburan bertanggungjawab FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.54% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.78% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Panel kawalan pedagang.
Kemas kini maklumat pasaran cepat

Ketahui mata wang yang sebenarnya bergerak, perhatikan semua jawatan terbuka pelanggan, semak tawaran dari masa ke masa dan banyak lagi.

Halaman Gambaran Keseluruhan pedagang FxPro adalah cara yang mudah dan intuitif untuk memahami dengan cepat apa yang berlaku di pasaran mata wang dunia.

Wang Movers

Lokasi Pelanggan

Harga ticker

Sesi dagangan saham global
Sydney
14:59 (Local)
Closes in 1h 13m
Tokyo
13:59 (Local)
Closes in 1h 1m
London
05:59 (Local)
Opens in 2h 1m
New York
00:59 (Local)
Opens in 8h 31m

Halaman Gambaran Keseluruhanpedagang FxPro adalah tambahan hebat kepada carta mata wang pada platform perdagangan anda

Gunakan panel kawalan FxPro bersama-sama dengan Kalendar Forex untuk meningkatkan perdagangan anda

Mudah merancang hari dagangan anda dalam beberapa minit dengan Kalendar Ekonomi. Sementara itu, ikuti Panel Kawalan FxPro untuk memahami dengan cepat apa yang berlaku di pasaran kewangan

Lihat kalendar ekonomi
browser calendar