DIIKTIRAF Pelaksanaan Tanpa Meja Perdagangan

Kebanyakan arahan klien yang dilaksanakan dalam kurang daripada 13 milisaat

Di FxPro, semua arahan klien dilaksanakan secara tanpa nama tanpa campur tangan Meja Perdagangan, tertakluk kepada Polisi Pelaksanaan Arahan kami. Lebih daripada 99.9% daripada arahan dilaksanakan kurang daripada 42 milisaat, dengan sehingga 7,000 pesanan dilaksanakan setiap saat.

ANUGERAH PELAKSANAAN

Manfaat Pelaksanaan Tanpa Meja Perdagangan

Kecairan Mendalam

Dapatkan akses kepada kecairan yang mendalam dan dapatkan juga manfaat daripada bidaan terbaik yang ada dan tanya harga setiap kali anda meletakkan sesuatu dagangan.

Perdagangan Tanpa Nama

Pesanan anda dilaksanakan secara tanpa nama sepenuhnya. Pembekal kecairan tidak mempunyai akses kepada ciri-ciri perdagangan anda atau kepada mana-mana maklumat sensitif yang lain.

Pelaksanaan Arahan Ultra-laju

Dengan rekod lepas 199,397 arahan yang diisi dalam sesuatu hari, FxPro membolehkan anda memperoleh manfaat daripada pelaksanaan arahan yang ultra-laju, dengan kebanyakan daripada arahan klien yang diisi di bawah 13 milisaat.

 

Bagaimanakah dagangan saya dilaksanakan?

icon trades executed
Dagangan anda dilaksanakan dengan Pelaksanaan Segera atau Segera, berdasarkan akaun anda dan jenis pesanan.
Atas sebab volum yang tinggi dan hala tuju dagangan klien-klien kami, kami tidak dapat memadankan tawaran hebat untuk aliran arahan kami secara dalaman. Ini membolehkan kami meminimumkan risiko kami tanpa mengganggu arahan anda dalam apa jua cara.

Oleh kerana bukan semua posisi klien dilindungi, pendedahan sisa sehingga had risiko pasaran kami kekal secara dalaman. Pendedahan keterlaluan mungkin akan dilindungi secara luaran.

KETELUSAN PENUH

Sejak Hari Pertama, FxPro telah menggalakkan pengamalan lebih banyak amalan yang telus dan beretika di seluruh industri perdagangan. Kami jujur tentang operasi kami dan telah membangunkan model pelaksanaan diiktiraf yang memenuhi permintaan pedagang.

 • Positif 37.4 % Negatif 23.5 % Pada Sebut Harga 39.1 %
  Statistik Kejatuhan 2016

  Dalam Pasaran FX, harga bertukar setiap milisaat. Pada 2016, 39.1% daripada pesanan klien kami telah dilaksanakan pada harga diminta sementara 37.4% daripada pesanan klien telah dilaksanakan dengan kejatuhan positif, dan menerima harga yang lebih baik.

 • 2016 Statistik Sebut Semula

  Pada 2016, hanya 5.19% daripada semua arahan klien menerima sebutan semula, dengan 2.44% daripadanya menerima harga yang lebih baik untuk melaksanakan arahan mereka.

  Tiada sebutan semula 94.81 %
  Sebutan semula positif 2.44 %
  Sebutan semula negatif 2.75 %
Mengapa FxPro bukannya sebuah Broker STP

STP, yang bermaksud Pemprosesan Terus (Straight-Through-Processing), merupakan salah satu daripada terma yang paling kerap disalah anggap dalam industri perdagangan dalam talian. Kerap dianggap sebagai berkaitan dengan pelaksanaan yang diterima oleh klien daripada broker mereka, STP sebenarnya merupakan proses pasca pelaksanaan, pasca komunikasi di antara pihak bersilang dengan kesan minimum ke atas kelajuan atau harga pelaksanaan yang ditawarkan oleh pedagang runcit. Walaupun FxPro menggunakan teknologi STP, kami mengklasifikasi diri kami sebagai NDD seperti kaedah sebenar yang mana kami laksanakan arahan klien kami.

Mengapa FxPro bukannya sebuah Broker ECN

ECN bermaksud Rangkaian Komunikasi Elektronik (Electronic Communication Network) dan kerap disalah anggap sebagai sama maksudnya dengan pelaksanaan NDD. Sebenarnya, ECN merujuk kepada komunikasi tanpa nama di antara pihak bersilang pelaksana yang mungkin, sebenarnya, mengakibatkan tiada isian terjamin dan harga yang lebih teruk kepada pedagang runcit. FxPro merupakan broker Pelaksanaan Meja Tanpa Urusan, bermakna bahawa kami akan melaksanakan arahan klien tanpa campur tangan meja urusan.

Masih mempunyai pertanyaan mengenai Model Pelaksanaan NDD kami? Hubungilah Sokongan Pelanggan kami yang diiktiraf.
UP