info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.58% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.52% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Institusi Perkhidmatan untuk pedagang yang dilancarkan oleh FxPro

- - Perkhidmatan ini telah dihentikan - -

9 Disember 2014, London. FxPro (FxPro) telah melancarkan FxPro Prime, alat broker yang menyediakan perkhidmatan kepada peniaga, memanfaatkan kecairan pelbagai lapisan FX dan mengutamakan pelabur institusi.

Ppelanggan individu FxPro telah mendapat manfaat daripada FX kecairan yang tinggi, dengan kos transaksi yang rendah dan platform dagangan yang boleh dipercayai MT4 dan cTrader. Sekarang, dengan rancangan untuk menambah penyedia kecairan (LPs) lebih tinggi daripada LP sedia ada, pertubuhan-pertubuhan kecil dan sederhana akan dapat memanfaatkan cara yang sama dan menjimatkan wang yang signifikan ke atas urus niaga pertukaran asing mereka.

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro.

Dengan pelanggan institusi FxPro Prime, anda boleh memanfaatkan hubungan FxPro yang mantap dengan broker dan LP utama. Perkhidmatan ini bukan sahaja menyediakan penyelesaian pembayaran margin dan penyelesaian pembersihan margin pusat dengan pelaporan masa nyata yang canggih, Ia juga membantu pelanggan menyambung ke kecairan FxPro melalui API atau teknologi sambungan lanjutan dengan cepat dan mudah.

http://www.fxpro.com/prime

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar