info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 70.25% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.56% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Institusi Perkhidmatan untuk pedagang yang dilancarkan oleh FxPro

- - Perkhidmatan ini telah dihentikan - -

9 Disember 2014, London. FxPro (FxPro) telah melancarkan FxPro Prime, alat broker yang menyediakan perkhidmatan kepada peniaga, memanfaatkan kecairan pelbagai lapisan FX dan mengutamakan pelabur institusi.

Ppelanggan individu FxPro telah mendapat manfaat daripada FX kecairan yang tinggi, dengan kos transaksi yang rendah dan platform dagangan yang boleh dipercayai MT4 dan cTrader. Sekarang, dengan rancangan untuk menambah penyedia kecairan (LPs) lebih tinggi daripada LP sedia ada, pertubuhan-pertubuhan kecil dan sederhana akan dapat memanfaatkan cara yang sama dan menjimatkan wang yang signifikan ke atas urus niaga pertukaran asing mereka.

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro.

Dengan pelanggan institusi FxPro Prime, anda boleh memanfaatkan hubungan FxPro yang mantap dengan broker dan LP utama. Perkhidmatan ini bukan sahaja menyediakan penyelesaian pembayaran margin dan penyelesaian pembersihan margin pusat dengan pelaporan masa nyata yang canggih, Ia juga membantu pelanggan menyambung ke kecairan FxPro melalui API atau teknologi sambungan lanjutan dengan cepat dan mudah.

http://www.fxpro.com/prime

Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro
Ilya Holeu
Ketua Bagian Marketing, Kumpulan FxPro
Kembali ke halaman Siaran Akhbar

Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960