info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 70.25% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.56% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Michael Sarris Ketua Pegawai Eksekutif

FxPro Financial Services, Inc. (FxPro), broker runcit di FX terkemuka dan CFD hari ini mengumumkan pelantikan Michael Sarris sebagai Ketua Pegawai Eksekutif. Beliau mengambil peranan ini pada 1 September 2010.

Michael Sarris membawa banyak pengalaman kewangan antarabangsa yang kaya yang terkumpul selama 35 tahun di beberapa lokasi penting dan maju. Pada tahun 1972, beliau memulakan kerjayanya di jabatan penyelidikan Bank Sentral Cyprus sebelum berpindah ke Cyprus Bank pada tahun 1974 untuk mengendalikan analisis rancangan dan projek. Beliau menyertai Bank Dunia pada tahun 1975, di mana beliau kekal sehingga persaraannya sebagai Pengarah pada akhir tahun 2004.

Sepanjang kariernya di Bank Dunia, karyanya telah meliputi pelbagai bidang di Afrika, Amerika Latin dan Asia Timur. Tanggungjawabnya termasuk memberi nasihat mengenai isu-isu dasar untuk pembangunan ekonomi dan sosial, mewujudkan program pembaharuan struktur, mengawasi strategi nasional Bank dan membangunkan dialog dasar ekonomi, antara Bank dan kerajaan negara-negara yang mencari bantuan.

Pelantikan Menteri Kewangan Republik Cyprus

Pada September 2005, Presiden Republik Cyprus melantiknya sebagai Menteri Kewangan, di mana dia berkhidmat sehingga perubahan kerajaan pada bulan Mac 2008. Semasa tempohnya, Cyprus telah menyediakan dan berjaya membawa euro ke dalam mata wang negara.

Panagiotis Xydas,Ketua Pegawai Eksekutif FxPro,

“FxPro sangat gembira untuk membuat pelantikan yang sangat penting ini. Kami berharap dapat mengalu-alukan Michael kepada pasukan kami dan kepakaran beliau yang tidak pernah dapat dikumpulkan dalam kerjaya yang panjang dan berjaya dengan Bank Dunia dan Menteri Kewangan, akan membawa faedah yang besar kepada operasi perniagaan kami pada masa pertumbuhan dan pertumbuhan pesat. Saya yakin bahawa Michael akan membuat sumbangan penting dan berharga kerana FxPro terus mengembangkan keupayaannya untuk diiktiraf sebagai broker forex terkemuka di dunia. ”
Kembali ke halaman Siaran Akhbar

Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960