info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 77% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Melancarkan platform dagangan aplikasi iPhone

FxPro Financial Services, Inc. (FxPro), peruncit global FX dan CFD, telah melancarkan FxPro iTrader untuk iPhone, aplikasi baru dan platform iPhone yang baru.

iPhone App Trading Platform

Syarikat Perkhidmatan Kewangan FxPro (FxPro), peruncit global FX dan CFD, telah melancarkan FxPro iTrader untuk iPhone, aplikasi baru dan platform iPhone yang baru. Ia membolehkan pedagang berpindah ke dan mengakses pasaran kewangan dengan mudah, dengan cepat dan selamat, hanya dengan meleret atau mengetuk skrin iPhone mereka. Sekarang peniaga boleh dengan mudah menguruskan portfolio mereka di mana pun mereka berada dan tidak pernah melepaskan peluang untuk membuka atau menutup kedudukan mereka. Tersedia di App Store sebagai muat turun percuma dan percuma setiap bulan atau setiap tahun berikutnya, platform terbaru FxPro menawarkan format iPhone mesra pengguna untuk semua peperluan perdagangan. Dagangan di telefon mudah alih mudah.

Klik ikon App Store untuk mengakses dan memuat turun FxPro Trader cho iPhone.

FxPro Trader App for iPhone

Fungsi transaksi utama

Pedagang FxPro untuk aplikasi / platform iPhone membolehkan perdagang:

 • Buka lokasi baharu
 • Ubah suai kedudukan terbuka
 • Buka perintah yang belum selesai
 • Ubah suai pesanan yang belum selesai
 • Pengesahan pesanan
 • Gunakan gambar rajah urus niaga
Faedah utama
 • Akses alatan utama, termasuk logam berharga FX, indeks, komoditi dan saham
 • Urus niaga perdagangan sulit dan selamat
 • Direka untuk peniaga yang sedang bergerak
 • Permohonan yang mesra dengan pengguna
 • Lihat berita dan pasaran kewangan terkini
 • FxPro Trader for iPhone berfungsi dengan OS 3.0 dan ke atas untuk iPhone 3G, IPhone asal, iPod Touch dan iPad
Panduan pengguna kami

Manual panduan kami boleh didapati di sini untuk melihat dalam talian atau memuat turun.

Dan lima pilihan menu klasik di bahagian bawah setiap skrin
 • Favorites - sebut harga pasaran kegemaran anda boleh disimpan dan kemudian dirujuk dengan cepat dan mudah
 • Rates – Menunjukkan kepada anda senarai semua alat dagangan FxPro
 • Positions –Semua butiran pesanan anda: kedudukan, baki, dan pesanan terbuka tertangguh
 • History – Memaparkan sejarah transaksi anda, memberikan anda keupayaan untuk memantau pesanan dan dana terdahulu anda dalam mana-mana tempoh masa tertentu
 • More - Akses ciri-ciri lain dari platform dan juga edit fungsi lain untuk memaparkan maklumat seperti yang anda mahu.
Kembali ke halaman Siaran Akhbar
Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960