info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 77% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro telah dianugerahkan sebagai 'Broker paling dipercayai pada tahun'

Pada 19 Disember, FxPro menjadi Pemenang Anugerah Pelabur Antarabangsa dan digelar 'Broker Paling Dipercayai pada Tahun (Pasar Global)'.

Status ini pastinya disahkan oleh keyakinan peniaga di seluruh dunia: Lebih daripada 870,000 akaun pelanggan telah dibuka dengan FxPro setakat ini.

Anugerah ini ditubuhkan oleh Jurnal berprestij "Pelabur antarabangsa". Ini adalah majalah dalam talian dan majalah cetak yang menyediakan maklumat, dari pasaran duniai, analisis industri, trend kejayaan, peluang pelaburan dan wawancara c-suite.

Antara pembaca mereka ialah pelabur institusi, bank swasta, CEO dan COO syarikat global. 'Pelabur antarabangsa' mempunyai matlamat utama untuk menyediakan platform yang mudah difahami ketika terlibat dalam peluang besar, panorama yang memberi inspirasi terhadap perubahan yang berterusan.

Kembali ke halaman Siaran Akhbar
Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960