info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 70.25% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.56% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro mengumumkan alat pembangunan strategik terobosan

22 Mei 2013, London, FxPro Group Ltd (FxPro), broker terkemuka di FX, mengumumkan pelancaran FxPro Quant, perundingan strategik lanjutan (EA). FxPro Quant adalah produk revolusioner yang membolehkan peniaga membangun dan membina Expert Advisors (Penasihat Pakar) mereka sendiri untuk platform MT4, dengan menggunakan fungsi drag dan drop sederhana.

Platform dagangan Algo, seperti FxPro Quant, membolehkan peniaga untuk: mengenal pasti lebih banyak peluang perdagangan; membangun dan menguji strategi dan berkesan menghapuskan emosi daripada keputusan perdagangan. Penyelidikan dalaman oleh FxPro * menunjukkan bahawa, secara purata, peniaga menggunakan sistem perdagangan Algo untuk menikmati tawaran yang lebih baik 5x dan pulangan lebih stabil daripada pedagang manual; Walau begitu, 87% peniaga terkejut untuk terus berdagang secara manual.

Pembangun strategi Quant FxPro menjadikan urus niaga ini dapat diakses oleh semua peniaga — tiada pengalaman pengaturcaraan diperlukan. Penjana strategi maju ini adalah alat intuitif, mesra pengguna, mudah digunakan dan dilengkapi dengan demo mudah, strategi pramuat yang boleh disesuaikan oleh pedagang untuk memenuhi keperluan perdagangan mereka.

FxPro menyediakan semua pembantu perdagangan yang perlu menggunakan alat dagangan yang tidak ternilai ini: Pusat sokongan EA yang berdedikasi boleh didapati untuk sebarang permintaan pelanggan dan pusat kajian Quant FxPro Quantum boleh didapati di laman web syarikat.

“Pelancaran FxPro Quant Strategy Builder adalah mesra pengguna selepas pelancaran FxPro Vault baru-baru ini, alat pengurusan risiko dan wang yang sangat diperlukan. Di FxPro, kami menjangkakan keperluan pelanggan kami dan menyediakan produk dan perkhidmatan yang mereka perlukan untuk menjadi pedagang yang berjaya; segala-galanya dari model ejen telus kami pelaksanaan perintah ke alat dagangan maju seperti Quant direka untuk mencapai matlamat itu. ” Charalambos Psimolophitis, Giám đốc điều hành, FxPro
Kembali ke halaman Siaran Akhbar

Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960