info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 70.25% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.56% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro diiktiraf oleh Kerajaan Cyprus untuk pengembangan globalnya di Anugerah Eksport Cyprus

FxPro Financial Services, Inc. (FxPro), peruncit utama FX dan CFD, telah dianugerahkan Anugerah Kecemerlangan Eksport untuk Perkhidmatan, di Anugerah Eksport Cyprus yang berprestij 2009 - Acara itu dihadiri oleh Presiden Republik Cyprus, Demetris Christofias, Wakil dari semua sektor Kerajaan Cyprus dan perniagaan antarabangsa teratas di pulau itu.

Anugerah diberikan kepada Charalambos Psimolophitis, Ketua Pegawai Eksekutif dan Ketua Pegawai Kewangan FxPro di Hilton Park Hotel, yang dikemukakan oleh Menteri Perdagangan, Industri dan Pelancongan, Antonis Paschalides. Turut menghadiri anugerah perniagaan paling penting di pulau itu ialah Presiden Dewan Perniagaan dan Industri, Manthos Mavrommatis,dan Jawatankuasa Pemilihan Anugerah Cyprus, Panayiotis Loizides.

Anugerah ini mengiktiraf kecemerlangan profesional FxPro telah berkembang di seluruh dunia, dan dengan itu, reputasi Cyprus adalah rumah bagi perniagaan antarabangsa teratas. Syarikat pertukaran asing itu juga telah dianugerahkan anugerah "Penyedia Terbaik Pertukaran Mata Wang Terbaik" di Anugerah Perhubungan Pelabur Antarabangsa FT 2010 yang berprestij.

FxPro baru-baru ini melihat pertumbuhan ketara dalam kedua-dua portfolio perkhidmatan dan jejak geografinya, Hari ini menghasilkan asas pelanggan yang pelbagai di lebih daripada 140 negara. Ia telah menunjukkan inovasi yang hebat dalam membina profil globalnya dengan memanfaatkan penajaan utama sukan seperti Aston Villa, Fulham dan World Champion Racing Cross (WRC).

Charalambos Psimolophitis komen:

“FxPro dengan bangganya diiktiraf oleh Presiden, Kementerian Perdagangan, Industri dan Pelancongan dan Dewan Perniagaan Cyprus. Anugerah ini menghormati tempoh tahun 2010, di mana jumlah transaksi kami meningkat lebih daripada 20% - dari $ 440 bilion pada tahun 2009 kepada lebih daripada $ 530 bilion pada tahun 2010 - Dan kita melihat pertumbuhan keuntungan bersih lebih 50% pada tahun 2009. ”

Laman web FxPro boleh diakses di www.fxpro.com .

Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro
Ilya Holeu
Ketua Bagian Marketing, Kumpulan FxPro
Kembali ke halaman Siaran Akhbar

Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960