info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 70.25% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.56% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro menerima anugerah paling berprestij untuk perkhidmatannya

18 November 2016, London. Pada tahun keempat, FxPro telah dipilih oleh pembaca Majalah Shares sebagai broker kegemaran mereka dan telah dinamakan "Broker Asing Terbaik" di Acara Anugerah Majalah Saham Tahunan. Perkhidmatan yang kami sediakan di FxPro telah diiktiraf atas kecemerlangan mereka pada majlis yang menakjubkan yang diadakan di Grosvenor House Hotel, London pada 10 November, acara ini diraikan untuk memperingati industri perkhidmatan kewangan utama UK. Di samping itu, FxPro juga telah menerima anugerah "Pembekal Pertukaran Asing Terbaik" yang berprestij dalam tahun ketiga berturut-turut Annals of Investors & Anugerah Pengurusan Kewangan dan Jurnal Pelaburan Kewangan (Financial Times ) berlangsung pada 17 November 2016.

Di FxPro, kami memberi tumpuan untuk menyediakan pengalaman perdagangan yang lebih baik dan persekitaran perdagangan yang lebih profesional untuk pelanggan kami. Pada tahun lalu, kami telah mengambil banyak langkah untuk mengembangkan skop perkhidmatan kami, serta ke arah penghantaran pelanggan yang lebih cepat dan lebih handal, dan meningkatkan lagi keadaan dagangan untuk kami. Kami gembira melihat semua kemas kini kami diterima dengan penuh semangat oleh para pelanggan kami dan dengan bangga menerima hadiah pembaca dalam setahun.

Ketua Pegawai Eksekutif FxPro, Charalambos Psimolophitis, komen:

“Perkara yang paling penting bagi kami ialah pelanggan kami tahu bahawa mereka berurusan dengan broker yang serius dan profesional. Pastinya pelanggan kami tahu bahawa mereka boleh mempercayai kami untuk memberikan mereka pengalaman transaksi yang lancar dan bermanfaat. Oleh itu, adalah memuaskan untuk mengatakan bahawa sekurang-kurangnya bukan sahaja Anugerah Brokerage Pertukaran Asing Terbaik pada tahun keempat berturut-turut, tetapi juga penghargaan "Pembekal Pertukaran Asing Terbaik" dari FT dan IC& kali ketiga dan untuk melihat bahawa kami terus memenuhi keperluan pedagang global. "
Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro
Ilya Holeu
Ketua Bagian Marketing, Kumpulan FxPro
Kembali ke halaman Siaran Akhbar

Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960