info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 70.25% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.56% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro dinamakan Juara seluruh rakyat Cyprus dalam Negara Anugerah Perniagaan Eropah 2013/14

22 Januari 2014, London. FxPro Financial Services Limited (FxPro), sebuah penyediaan forex dalam talian global, dinamakan juara kebangsaan Cyprus dalam Anugerah Perniagaan Eropah 2013/14 (EBA).

Pada fasa pertama undi umum, lebih daripada 70,980 undi telah diberikan untuk penyertaan video dan FxPro mempunyai undi tertinggi untuk Cyprus. Ia dipilih antara 375 perniagaan lain dan merupakan salah satu daripada 30 kejohanan kebangsaan yang diumumkan semalam dari negara-negara di seluruh Eropah.

Tempoh pengundian awam kedua kini dibuka sehingga 25 Mac 2014 dan akan menghasilkan syarikat dengan undi paling banyak diumumkan sebagai Juara Umum Eropah pada acara Gala di Athens pada 27 Mei 2014.

“Adalah satu penghormatan untuk melihat FxPro sebagai juara kebangsaan Cyprus. Mencapai anugerah ini melalui undi umum adalah pengiktirafan sebenar kerja keras yang telah kami lakukan sejak beberapa tahun kebelakangan ini, terutamanya terhadap syarikat Cypriot yang lain. Kami berharap pengundi akan terus menyokong kami ketika kami berusaha untuk menjadi juara Eropah. ” Charalambos Psimolophitis, Ketua Pegawai Eksekutif di FxPro.

Anugerah Enterprise Eropah adalah program anugerah bebas yang direka untuk mengenal dan mempromosikan kecemerlangan, amalan terbaik dan inovasi dalam komuniti perniagaan Eropah.

“Kami sangat kagum dengan piawaian yang sangat tinggi tahun ini dan kami sangat teruja dengan sambutan orang ramai terhadap video tersebut. Lebih daripada dua kali ganda bilangan undi tahun ini berbanding undi terakhir. Sangat bagus untuk melihat begitu banyak orang yang menyertai anugerah ini. FxPro telah bekerja dengan baik dan kami mengucapkan selamat pada pusingan kedua dan terakhir. ” Adrian Tripp, Ketua Pegawai Eksekutif di EBA.
Kembali ke halaman Siaran Akhbar

Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960