info
pelaburan bertanggungjawab FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro mengekalkan komitmen untuk latihan pedagang

21 Mac 2018, London. Pada 2017, sebagai sebahagian daripada komitmen jangka panjang untuk menyediakan pedagang bahan pendidikan yang komprehensif Broker FxPro Online telah memperkenalkan pembelajaran dari beberapa seminar dan seminar.

Sesi-sesi ini dialu-alukan oleh para pelabur untuk mengembangkan pemahaman mereka tentang perdagangan dalam talian dan telah membuktikan kejayaan besar di seluruh wilayah yang berbeza. Pelajaran dari siri Fxpro akan terus beroperasi pada tahun 2018, Setakat ini, terdapat bengkel di 3 negara dan webinar dalam bahasa Itali, Sepanyol, Jerman, Arab, Cina dan Rusia, Kerana FxPro terus membantu pedagang di seluruh dunia meningkatkan pengetahuan mereka mengenai pasaran kewangan.

Dianjurkan oleh banyak pakar industri termasuk Phillip Konchar, Enrico Gei, Carlos Partida dan Mohamed Elghobary, serangkaian pengajaran dari FxPro termasuk pelbagai topik termasuk konsep transaksi, analisis peristiwa ekonomi, strategi transaksi untuk alat utama, cara menggunakan penunjuk teknikal umum untuk memaklumkan keputusan perdagangan.

Sejumlah lebih daripada 50 webinar dan seminar setakat ini, siri dari FxPro telah mengalu-alukan lebih daripada 2,500 peniaga. Berdasarkan penerimaan positif ini, kami berharap untuk menambah lebih banyak webinar dan seminar untuk jadual kami dalam beberapa bulan akan datang.

Pengurus Perhubungan Pelanggan FxPro, Elsy Rayess, menyatakan:

“Chúng tôi luôn coi giáo dục là một thành phần trung tâm trong việc cung cấp dịch vụ của chúng tôi tại FxPro. Sự thành công liên tục của chuỗi bài học của Kami menunjukkan bahawa webinar dan bengkel adalah cara yang ideal untuk melibatkan peniaga, karena mereka menyediakan pendekatan yang lebih aktif dan praktikal dan peluang untuk belajar mengenai pasaran kewangan daripada pakar industri. ”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar