info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 70.25% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.76% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro mengekalkan komitmen untuk latihan pedagang

21 Mac 2018, London. Pada 2017, sebagai sebahagian daripada komitmen jangka panjang untuk menyediakan pedagang bahan pendidikan yang komprehensif Broker FxPro Online telah memperkenalkan pembelajaran dari beberapa seminar dan seminar.

Sesi-sesi ini dialu-alukan oleh para pelabur untuk mengembangkan pemahaman mereka tentang perdagangan dalam talian dan telah membuktikan kejayaan besar di seluruh wilayah yang berbeza. Pelajaran dari siri Fxpro akan terus beroperasi pada tahun 2018, Setakat ini, terdapat bengkel di 3 negara dan webinar dalam bahasa Itali, Sepanyol, Jerman, Arab, Cina dan Rusia, Kerana FxPro terus membantu pedagang di seluruh dunia meningkatkan pengetahuan mereka mengenai pasaran kewangan.

Dianjurkan oleh banyak pakar industri termasuk Phillip Konchar, Enrico Gei, Carlos Partida dan Mohamed Elghobary, serangkaian pengajaran dari FxPro termasuk pelbagai topik termasuk konsep transaksi, analisis peristiwa ekonomi, strategi transaksi untuk alat utama, cara menggunakan penunjuk teknikal umum untuk memaklumkan keputusan perdagangan.

Sejumlah lebih daripada 50 webinar dan seminar setakat ini, siri dari FxPro telah mengalu-alukan lebih daripada 2,500 peniaga. Berdasarkan penerimaan positif ini, kami berharap untuk menambah lebih banyak webinar dan seminar untuk jadual kami dalam beberapa bulan akan datang.

Pengurus Perhubungan Pelanggan FxPro, Elsy Rayess, menyatakan:

“Chúng tôi luôn coi giáo dục là một thành phần trung tâm trong việc cung cấp dịch vụ của chúng tôi tại FxPro. Sự thành công liên tục của chuỗi bài học của Kami menunjukkan bahawa webinar dan bengkel adalah cara yang ideal untuk melibatkan peniaga, karena mereka menyediakan pendekatan yang lebih aktif dan praktikal dan peluang untuk belajar mengenai pasaran kewangan daripada pakar industri. ”
Kembali ke halaman Siaran Akhbar

Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960