info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.58% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.52% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro melancarkan laman web baru

21 November 2018, London. November adalah bulan yang cukup baik untuk broker dalam talian, FxPro. Selepas berbulan-bulan kerja keras dan dedikasi, syarikat itu mengumumkan pelancaran laman web baru, telah menambah rangka kerja cap dagang syarikat identiti yang halus namun suka bermain.

Laman web FxPro baru menyampaikan mesej yang jelas tentang siapa syarikat itu dan apa yang mereka represent melalui antara muka pengguna interaktif yang dioptimumkan. Laman web ini juga mempunyai sistem navigasi intuitif yang membolehkan peniaga mencari maklumat yang mereka perlukan sekilas.

Pengarah Pemasaran FxPro, Ilya Holeu, komen:

“Ini bukan hanya sebuah laman web baru. Ia adalah satu identiti baru yang memperlihatkan nilai teras kita sebagai perniagaan. Kami suka apa yang kami lakukan, dan kami ingin mengatakannya. ”

Lihat laman web di sini: www.fxpro.com .

Pastikan anda terus berhubung dengan media sosial dengan mengikuti FxPro di Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Telegram dan Youtube.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar